Asemakuja 1 B 82, Espoon keskus, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Espoon sydämessä kauppakeskus Entressen välittömässä läheisyydessä sijaitseva valoisa kaksio lasitetulla parvekkeella.

Tässä asunnossa on tammilaminaatit ja maalatut seinät. Asunnon seinäpinnoissa voi esiintyä kulumaa, mutta tarjoamme sinulle muuttoetuna maalit ja tarvikkeet seinien ehostamiseen.

Keittiössä valkoiset kaapistot metallivetimin, valkoiset välitilalaatat ja graniitinharmaat pöytätasot. Keittiön varustukseen kuuluu myös 45cm leveä astianpesukone.
Kylpyhuone on laatoitettu ja tilava.

Asunnon varustuksiin kuuluu myös lasitettu parveke ja sälekaihtimet ikkunoissa.
Makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa.

Talo on aivan palvelujen välittömässä läheisyydessä ja autohalliinkin pääset suoraan rappukäytävästä.
Ostoskeskus Entresse sijaitsee heti tien toisella puolella ja Espoon keskuksen juna-asema on aivan vieressä.

Huom! Asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen.

Asemakuja 1

Tyylikkäät talot sijaitsevat Espoon keskuksen sydämessä, kauppakeskus Entressen kupeessa, aivan palveluiden ääressä. Kohteessa on asukkaiden käytössä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen sekä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2011

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1110 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Espoon keskus

Espoon keskus on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, neuvola, ylä- ja alakoulu, useita päiväkoteja sekä kirjasto. Espoon keskuksen kauppakeskus Entressestä löytyy kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes 50 erilaista liikettä. Liikenneyhteydet ovat viereisen juna-aseman sekä linja-autojen takia loistavat. Lähellä on myös Nuuksion kansallispuisto, joten ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.