Asemakuja 3 D 64, Espoon keskus, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siisti ja suuri kokoinen kaksio vapautumassa keskeiseltä paikalta.

Koko asunnossa on harmaa muovimatto sekä valkoiseksi maalatut seinät. Parvekkeelta on näkymät sisäpihan suuntaan.

Keittiössä on tällä hetkellä valkoiset kaapistot, harmaa työtaso ja harmaa välilaatta, astianpesukoneen liitäntä löytyy. Kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto ja valkoiset osalaatoitetut seinät. Pyykinpesukoneliitäntä löytyy niin ikään.

HUOM! Kohteeseen on käynnissä keittiö -ja kylpyhuoneremontit, joiden alustava valmistuminen on 2/2020 mennessä. Remonttien vaikutus vuokraan on 30 euroa/yksikkö. Alustavan aikataulun mukaan D-rapun keittiöremontit päästään aloittamaan helmikuussa ja kylpyhuoneremontit syksyllä. Aikataulut tarkentuvat remontin edetessä ja asukkaita tiedotetaan lähempänä asuntokohtaisista aikatauluista.

Asemakuja 3

Vaaleatiilinen kerrostalo tarjoaa kaupunkimaista asumista erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Talo sijaitsee aivan Espoon keskuksen sydämessä, kauppakeskus Entressen kupeessa. Asukkaiden käytössä on grillauspaikka sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1992

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1129 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Espoon keskus

Espoon keskus on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, ylä- ja alakoulu sekä kirjasto. Espoon keskuksen kauppakeskus Entressestä löytyy kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes 50 erilaista liikettä. Liikenneyhteydet ovat viereisen juna-aseman sekä linja-autojen takia loistavat. Lähellä on myös Nuuksion kansallispuisto, joten ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.