Asemakuja 3 D 75, Espoon keskus, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa ylimmän kerroksen tilava kaksio palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien viereltä.

Kohteessa on käynnissä keittiö- ja kylpyhuoneremontit. Tämän asunnon kylpyhuone remontoidaan tammi-/helmikuun aikana, joten pääset muuttamaan asuntoon, jossa on aivan uusi kylpyhuone. Asunnon keittiöremontti tehdään normaalissa aikataulussa. Alustavan aikataulun mukaan D-rapun keittiöt tehdään helmi-huhtikuussa. Aikataulu tarkentuu remontin edetessä ja urakoitsija tiedottaa asuntokohtaiset aikataulut lähempänä. Remonttien vaikutus vuokraan on 30 euroa/yksikkö. Korotus tehdään remonttien valmistuttua.

Tässä kodissa on vaalean puun värinen laminaattilattia ja vaaleat maalatut seinät, joissa asumisen jälkeä. Tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet seinien kunnostamiseen ja maalaamiseen mieleiseksi.

Keittiössä on tällä hetkellä valkoiset kaapistot ja yleisilmettä nostaa keraaminen liesi. Liiitännät astianpesukoneelle ja pyykinpesukoneelle löytyvät. Parvekkeelta avautuu huikeat näkymät Espoon-Keskuksen juna-asemalle päin.

Vuokraa tästä kaunis koti itsellesi.

Asemakuja 3

Vaaleatiilinen kerrostalo tarjoaa kaupunkimaista asumista erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä. Talo sijaitsee aivan Espoon keskuksen sydämessä, kauppakeskus Entressen kupeessa. Asukkaiden käytössä on grillauspaikka sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1992

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1154 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Espoon keskus

Espoon keskus on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten terveyskeskus, ylä- ja alakoulu sekä kirjasto. Espoon keskuksen kauppakeskus Entressestä löytyy kahvila- ja ravintolapalveluiden lisäksi lähes 50 erilaista liikettä. Liikenneyhteydet ovat viereisen juna-aseman sekä linja-autojen takia loistavat. Lähellä on myös Nuuksion kansallispuisto, joten ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.