Aurorankuja 3 C 23, Järvenperä, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ihana kolmio omalla pihalla odottaa uusia asukkaita.

Talo sijaitsee rauhallisella ja lapsiperheiden suosimalla Järvenperän alueella III-kehän varrella.
Asunnon ehdottomasti paras puoli on oma piha ja terassi. Asuntoon kulku tapahtuu myös oman pihan kautta eli rappuäänet eivät tänne kantaudu.

Asunnossa on pähkinänsävyinen laminaatti ja valkoiseksi maalatut seinät. Seinissä on normaaleja pieniä asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä on harmaat kaapit metallivetimillä, harmaa välitila laatta ja työtasot. Astianpesukoneelle löytyvät liitännät ja keittiössä on muutenkin hyvin säilytys- ja työtilaa. Pohja on toteutettu nykyaikaisesti tupakeittiönä, jolloin koko perhe voi oleskella mukavasti samassa avarassa tilassa.

Kylpyhuone on laatoitettu harmaan ja sinisen sävyin ja asunnossa on oma tilava sauna. Kylpyhuoneen varustukseen kuulu toki myös pesukoneliitännät ja lattia lämmitys.
Lisäksi asunnossa on vaatehuone ja kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet.

Vuokraa tästä itsellesi ihastuttava koti!

Aurorankuja 3

Vuonna 2003 valmistunut pienkerrostalo sijaitsee luonnon läheisyydessä. Ala- ja yläkouluihin, päiväkotiin ja kauppaan on kävelymatka ja lähin linja-autopysäkki on vain kivenheiton päässä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1398 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Järvenperä

Järvenperä on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue Kehä III:n tuntumassa. Alueelta löytyy muun muassa jalkapallokenttä, luontopolku, leikkipuistoja, koulu sekä useita päiväkoteja. Espoon keskuksen juna-asema sekä Kauppakeskus Entresse sijaitsevat noin 15 minuutin matkan päässä. Järvenperästä on hyvät linja-autoyhteydet muun muassa Leppävaaraan ja Helsinkiin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.