Aurorankuja 3 D 33, Järvenperä, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ihana ja tilavapohjainen kaksio tupakeittiöllä sopii loistavasti niin sinkulle kuin pariskunnallekin. Tässä kodissa on suurehko aaidattu piha metsänäkymällä, joka on unelma koiraperheelle tai vaikkapa viherpeukalolle. Pihalla mahtuu myös grillailemaan hyvin. Makuuhuoneelle on rajattu selvä oma tila seinällä. Asunto on varustettu vaaleanharmaalla laminaatilla ja maalatuilla seinillä. Olohuoneessa on yksi sinertävä tehosteseinä. Kylpyhuoneessa on vaaleanharmaa, valkoinen ja sininen laatoitus sekä siellä on myös pyykkärille paikka. Keittiössä on harmaat kaapistot metallivetimin, valkoinen välitilan laatta sekä harmaat työtasot. Astianpesukoneelle on paikka. Oma sauna lisää viihtyvyyttä entisestään.

Asunto sijaitsee vehreällä ja rauhallisella alueella mukavassa pihapiirissä. Lähikauppakin on vain kävelymatkan päässä.

Seinissä on normaalia asumisen jälkeä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Kuvat on otettu maaliskuussa 2017 ja sen jälkeen asuntoon on asennettu tyylikäs harmaa laminaatti. Asunnossa on asuttu kuvien oton jälkeen.

Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Aurorankuja 3

Vuonna 2003 valmistunut pienkerrostalo sijaitsee luonnon läheisyydessä. Ala- ja yläkouluihin, päiväkotiin ja kauppaan on kävelymatka ja lähin linja-autopysäkki on vain kivenheiton päässä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., drying room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1109 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Järvenperä

Järvenperä on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue Kehä III:n tuntumassa. Alueelta löytyy muun muassa jalkapallokenttä, luontopolku, leikkipuistoja, koulu sekä useita päiväkoteja. Espoon keskuksen juna-asema sekä Kauppakeskus Entresse sijaitsevat noin 15 minuutin matkan päässä. Järvenperästä on hyvät linja-autoyhteydet muun muassa Leppävaaraan ja Helsinkiin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.