Aurorankuja 3 B 18, Järvenperä, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 592 currently vacant homes listed?

Valoisa kolmio vapaana juuri sinulle Espoon Järvenperässä!

Koti on ihanan valoisa ja siinä on bonuksena tilava parveke. Asunnossa on helposti puhtaana pidettävä muovimatto. Seinät on maalattu valkoisella. Seinissä on pientä asumisen jälkeä, mutta asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon.

Keittiössä on harmaat kaapinovet metallivetimillä ja työtasot ovat tyylikästä harmaata marmorijäljitelmää. Välitilan laatta on valkoista. Tästä kodista löytyvät myös paikat ja liitännät normaalikokoiselle astianpesukoneelle sekä pyykinpesukoneelle. Kylpyhuone on laatoitettu valkoisella ja yksi seinä on modernisti tehostettu harmaalla laatalla. Sauna lisää asumisen mukavuutta tässä kodissa.

Asunto sijaitsee rauhallisella alueella mukavassa pihapiirissä. Lähikauppakin on vain kävelymatkan päässä.

Vuokraa ja ihastu!

Aurorankuja 3

Vuonna 2003 valmistunut pienkerrostalo sijaitsee luonnon läheisyydessä. Ala- ja yläkouluihin, päiväkotiin ja kauppaan on kävelymatka ja lähin linja-autopysäkki on vain kivenheiton päässä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1434 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Järvenperä

Järvenperä on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue Kehä III:n tuntumassa. Alueelta löytyy muun muassa jalkapallokenttä, luontopolku, leikkipuistoja, koulu sekä useita päiväkoteja. Espoon keskuksen juna-asema sekä Kauppakeskus Entresse sijaitsevat noin 15 minuutin matkan päässä. Järvenperästä on hyvät linja-autoyhteydet muun muassa Leppävaaraan ja Helsinkiin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.