Aurorankuja 3 A 2, Järvenperä, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmio omalla pihalla rauhallisesta Järvenperästä.

Asunnossa on tumma laminaattilattia ja valkoisella maalatut seinät.
Seinissä on jonkin verran asumisen jälkiä, mutta tarjoamme sinulle muuttoetuna maalit.
Katso tästä Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä harmaat kaapit metallivetimillä, tummanharmaan kirjavat työtasot, valkoinen välitilan laatta sekä liitännät astianpesukoneelle. Keittiön yhteydestä löytyy vielä tilava vaatehuone

Tilava kylpyhuone laatoitettu valkoisella, harmaalla ja sinisellä sävyllä. Kylpyhuoneesta löytyy sauna ja liitännät pyykinpesukoneelle.

Asunnolla on oma asuntopiha sisäpihalle päin. Kulku asuntoon ja asuntopihalle tapahtuu sisäpihan kautta katutasosta.

Toimi nyt ja vuokraa itsellesi uusi koti heti!

Aurorankuja 3

Vuonna 2003 valmistunut pienkerrostalo sijaitsee luonnon läheisyydessä. Ala- ja yläkouluihin, päiväkotiin ja kauppaan on kävelymatka ja lähin linja-autopysäkki on vain kivenheiton päässä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2003

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1362 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Järvenperä

Järvenperä on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue Kehä III:n tuntumassa. Alueelta löytyy muun muassa jalkapallokenttä, luontopolku, leikkipuistoja, koulu sekä useita päiväkoteja. Espoon keskuksen juna-asema sekä Kauppakeskus Entresse sijaitsevat noin 15 minuutin matkan päässä. Järvenperästä on hyvät linja-autoyhteydet muun muassa Leppävaaraan ja Helsinkiin.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.