Jälkimaininki 4 C 25, Kivenlahti, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Vapautumassa Kivenlahdesta iso perheasunto!

Tässäpä sinulle oiva asunto, joka kaipaat perheellesi tila elää ja kasvaa.

Asunnossa on kaunis harmaa laminaattilattia ja pääosin valkoisella maalatut seinät. Seinissä on jonkin verran asumisen tuomaa kulumaa. Tarjoamme kuitenkin uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan! 

Asunnon kylpyhuone on remontoitu muutama vuosi sitten. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu valkoisella suurella laatalla ja lattiaksi on valittu siisti harmaa massalattia. Kylpyhuoneesta löytyy myös tila ja liitännät omalle pyykinpesukoneelle. Erillinen wc helpottaa suuremmankin perheen arkea.

Keittiössä on puunsävyiset kaapistot ja työtaso. Varustukseen kuuluu keraaminen liesi ja astianpesukoneelle löytyy liitäntä. Myös ruokapöydälle löytyy hyvin tilaa.

Asunnon kaikki kolme makuuhuonetta ovat tilavia ja niistä löytyy omat säilytyskaapistot. Myös asunnon olohuone on hyvän kokoinen ja sen kautta on kulku asunnon lasitetulle parvekkeelle. 

Vuokraa tästä perheellesi uusi ihana koti!

Jälkimaininki 4

Tämä pienkerrostalo sijaitsee rauhallisella paikalla. Asukkailla on käytössään kuntosali sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Talossa toimii myös aktiivinen asukastoimikunta. Kaikki palvelut ovat lähellä. Lähin linja-autopysäkki on kivenheiton päässä, josta pääsee Matinkylän metroasemalle ja siitä Helsinkiin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1422 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kivenlahti

Kivenlahti on Länsiväylän kupeessa sijaitseva merellinen asuinalue. Viihtyisällä alueella on laaja palvelutarjonta. Kivenlahdesta löytyvät muun muassa venesatama, kirjasto, uimaranta, kauppoja, ravintoloita, päiväkoteja ja kouluja sekä Kauppakeskus Lippulaiva. Linja-autoyhteydet muualle Espooseen sekä Helsingin keskustaan ovat erinomaiset.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.