Joupinmäenrinne 6 B 37, Suvela, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hyvä kuntoinen kaksio toimivalla pohjalla.

Asunnossa on laminaattilattia. Seinät ovat valkoiseksi maalatut. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Asunnossa on tehty keittiön ja kylpyhuoneen päivitys sekä taloyhtiössä julkisivuremontti. Keittiössä valkoiset kaapistot metallivetimin, valkoiset välitilalaatat ja puujäljitelmä olevat työtasot, 60 cm:lle astiapesukoneelle löytyy paikka ja liitännät. Kylpyhuoneessa harmaa massalattia ja vaaleat peltiseinät, pyykinpesukoneelle löytyy liitännät. Lasitetulta parvekkeelta hienot näkymät.

Lähikauppa sijaitsee kävelymatkan päässä ja liikenneyhteydet ovat alueella loistavat! Myös Espoon keskus löytyy aivan läheltä. Espoon keskuksesta löydät mm. Kauppakeskus Entressen sekä juna-aseman.

Jos tämä vaikuttaa etsimältäsi kodilta, toimi nyt ja vuokraa asunto heti!

Joupinmäenrinne 6

Korkean mäen päälle rakennettu kerrostalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Suvelassa. Asukkaiden käytössä on grillauspaikka, monitoimitila sekä viereisessä kiinteistössä sijaitseva maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1032 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suvela

Suvela sijaitsee Turunväylän eteläpuolella lähellä Espoon keskusta. Hyvien linja-autoyhteyksien lisäksi Tuomarilan juna-asemalta pääsee vajaassa puolessa tunnissa niin Helsingin keskustaan kuin Kirkkonummellekin. Espoon keskuksen hallinnolliset ja muut monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös koulu sekä useita päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.