Kalasääksentie 6 D 42, Karakallio, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Espoon Karakalliossa sijaitseva kodikas kolmio. Karakallio on vehreä ja väljästi rakennettu alue.

Asunnossa erinomainen pohja ja makuuhuoneet ovat reilun kokoisia. Keittiöön saat mahtumaan ruokailupöydän neljälle helposti. Lattia materiaali on vaalea tammilaminaatti ja seinät ovat valkoiset. Olohuone on tilava ja sinne mahtuu hyvin sisustamaan vaikkapa työtilan. Lasitettu parveke kruunaa tämän asunnon.

Tarjoamme uusille asukkaille halutessaan maalit ja tarvikkeet Lumo-asuntoon, mikäli haluat vaihtaa seinien sävymaailmaa. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon

Kalasääksentie 6

Kalasääksentie 6:ssa on kaksi 3-4-kerroksista taloa. Suojaisalla ja vehreällä sisäpihalla on leikkipaikka. Asukkaiden yhteiskäytössä on maksutoan pesula. Kiinteistössä on tehty peruskorjaus 2003, jonka yhteydessä asuntojen pinnat ja kalusteet uusittu. Kaikki parvekkeet on lasitettu.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1971

Energy rating F

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, root cellar, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Karakallio

Karakallio sijaitsee Espoossa Turuntien varrella. Lähialueita ovat muun muassa Viherlaakso, Kilo ja Leppävaara. Karakallio on viihtyisä, väljästi rakennettu asuinalue.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.