Kirstinharju 23 A 30, Suvela, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ylimmän kerroksen kolmio omalla lasitetulla parvekkeella ja avarin näköaloin.

Asunnossa on vaalean puunväriset muovimatot ja keittiössä on tammilaminaattilattia. Seinät ovat neutraalit eli valkeaksi maalatut, joissa on normaalia asumisen kulumaa. Tarjoamme uudelle asukkaalle omatoimimaalaukseen Lumo-maali edun, jolla voit tehdä asunnostasi juuri omaan sisustukseen sopivan. Asunnon saat halutessasi pimeäksi sillä huoneistossa on sälekaihtimet. Keittiössä on valkoiset kaapistot metallivetimin sekä tumman puunväriset työtasot. Keittiön välitilalaatat ovat valkoiset. Asukkaan omalle astianpesukoneelle löytyy paikka sekä liitännät.

Kylpyhuoneessa on siisti ja helposti puhtaana pidettävä harmaa massalattia ja maalatut seinät.

Asuntoa ei ole valokuvattu, koska asunnosta ei ollut valokuvauslupaa.

Kirstinharju 23

Vaalea talo pitää sisällään monenkokoisia asuntoja. Asukkaiden käytössä on monitoimitila sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen. Huoneistosähkö sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suvela

Suvela sijaitsee Turunväylän eteläpuolella lähellä Espoon keskusta. Hyvien linja-autoyhteyksien lisäksi Tuomarilan juna-asemalta pääsee vajaassa puolessa tunnissa niin Helsingin keskustaan kuin Kirkkonummellekin. Espoon keskuksen hallinnolliset ja muut monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös Keski-Espoon koulu sekä useita päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.