Kirstinharju 23 A 22, Suvela, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kuudennen kerroksen kolmio Suvelasta!

Asunnossa on harmaa juuttimatto lattia ja seinät on maalattu pääosin valkoisella. Olohuoneen seiniä on sävytetty sinapinruskealla ja keltaisella. Asunnon pinnoissa on normaalia kulumista. Tarjoamme kuitenkin muuttoetuna maalit, joiden sävyt voit valita oman makusi ja sisustuksesi mukaan. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiö on remontoitu muutamia vuosia sitten. Siellä on siistit valkoiset kaapit ja tumma työtaso, josta löytyy astianpesukoneelle liitos ja tila.
Kylpyhuone on varustettu harmaalla massalattialla ja vaaleilla peltiseinillä.

Toinen makuuhuoneista on hiukan isompi ja sinne on asennettu vaatekaappi. Lisäksi asunnon ikkunoissa on sälekaihtimet ja parveke on lasitettu.
Olohuone on tilava ja sieltä on kulku lasitetulle parvekkeelle.

Vuokraa ja ihastu!

Kirstinharju 23

Vaalea talo pitää sisällään monenkokoisia asuntoja. Asukkaiden käytössä on monitoimitila sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen. Huoneistosähkö sisältyy vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, laundry room Laundry room in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1316 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suvela

Suvela sijaitsee Turunväylän eteläpuolella lähellä Espoon keskusta. Hyvien linja-autoyhteyksien lisäksi Tuomarilan juna-asemalta pääsee vajaassa puolessa tunnissa niin Helsingin keskustaan kuin Kirkkonummellekin. Espoon keskuksen hallinnolliset ja muut monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös Keski-Espoon koulu sekä useita päiväkoteja.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.