Kirstintie 17 A 1, Suvela, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tämä läpitalon huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Erinomainen, avara pohjaratkaisu. Keittiö ja kylpyhuone on remontoitu muutama vuosi sitten.

Asunnossa tammilaminaatit ja eri sävyin maalatut seinät. Makuuhuoneessa yksi musta seinä, eteinen maalattu ruskealla sävyllä ja olohuoneessa tumman -ja vaaleanharmaat seinät. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Keittiössä valkoiset kaapistot metallivetimin, vakoiset välitilalaatat, vaalean puunsävyiset työtasot sekä paikka 60 cm:lle astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa harmaa massalattia ja seinät ovat vaaleansinistä laattaa. Kylpyhuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle. Asukkaiden arkea helpottaa vaatehuone. Lasitettu parveke sisäpihan suuntaan toimii lisähuoneena aina aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Asunto sijaitsee aivan lähikaupan vieressä ja liikenneyhteydet ovat alueella loistavat! Myös Espoon keskus löytyy aivan kävelymatkan päästä. Espoon keskuksesta löydät mm. Kauppakeskus Entressen sekä juna-aseman. Tässä asunnossa eläminen on siis todellakin helppoa ja mukavaa!

Jos ihastuit tähän asuntoon, toimi nyt ja tee siitä sinulle uusi koti vuokraamalla se nyt!

Kirstintie 17

Kävelymatkan päästä löytyvien palveluiden sekä erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä sijaitsee vaalea kerrostalo. Lähettyvillä on urheilukenttä, päiväkoti sekä koulu. Käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen ja mankeleineen.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1976

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1164 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

SuvelaSuvela sijaitsee Turunväylän eteläpuolella lähellä Espoon keskusta. Hyvien linja-autoyhteyksien lisäksi Tuomarilan juna-asemalta pääsee vajaassa puolessa tunnissa niin Helsingin keskustaan kuin Kirkkonummellekin. Espoon keskuksen hallinnolliset ja muut monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella on myös Keski-Espoon koulu sekä useita päiväkoteja.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.