Kivenlahdenkatu 2 C 29, Kivenlahti, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hissittömän talon ylimmän kerroksen kolmio, omalla lasitetulla parvekkeella. Pohjaratkaisu asunnossa on loistava. Huoneet ovat tilavia ja erillinen wc helpottaa arkea. 

Asunnossa on vaalea laminaatti ja pääosin valkoiseksi maalatut seinät joilla näkyy hieman elämisen jälkiä. Olohuoneesta löydät sälekaihtimet. Keittiössä on valkoiset kaapistot puureunuksin ja asiakkaan astianpesukoneelle löytyy liitännät. Kylpyhuoneessa on muovimatto ja osittainen kaakelointi. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy amme. Löydät kylpyhuoneesta myös pyykinpesukoneelle liitännät.

Asunnon valokuvat on otettu syksyllä 2016. Asunnossa on asuttu valokuvauksen jälkeen.

Mikäli haluat tehdä asunnosta oman näköisen niin asukas saa halutessaan muuttoetuna maalit ja tarvikkeet.

Kivenlahdenkatu 2, 4, 6

Meripoiju 1


Talojen asukkailla on käytössään kuntosali sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Pihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille. Kaikki palvelut ovat lähellä ja lähin linja-autopysäkki vain kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., shared washing house Washing house in a different building., shared drying room Drying room in a different building., storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kivenlahti

Kivenlahti on Länsiväylän kupeessa sijaitseva merellinen asuinalue. Viihtyisällä alueella on laaja palvelutarjonta. Kivenlahdesta löytyvät muun muassa venesatama, kirjasto, uimaranta, kauppoja, ravintoloita, päiväkoteja ja kouluja sekä Kauppakeskus Lippulaiva. Linja-autoyhteydet muualle Espooseen sekä Helsingin keskustaan ovat erinomaiset.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.