Kivenlahdenkatu 4 D 38, Kivenlahti, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tässä perheelle reilun kokoinen kolmio.

Tässä Lumo-kodissa on tammilaminaattilattia ja maalatut seinät, joissa on normaalia asumisen jälkeä.  Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita vapaasti juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Keittiön kaapit ovat valkoiset metallivetimillä.  Keittiöstä asukkaalle löytyy liitännät ja paikka astianpesukoneelle. Jääpakastinkaappi on uudehko.

Asunnossa on kaikki säilytys kaapit uusittu lähiaikoina ja reilun kokoinen vaatehuone. Lisäksi kodista löytyy erillinen wc. Kylpyhuoneesta löytyy amme ja seinät on osalaatoitetut. Kylpyhuoneen lattiana on helposti puhtaana pidettävä muovimatto. Edellinen asukas on jättänyt parvekkeelle terassilaatat, jotka poistamme halutessaan.

 

Jos haluaisit muuttaa tähän siistikuntoiseen kotiin, vuokraa se itsellesi heti!

Kivenlahdenkatu 2, 4, 6

Meripoiju 1


Talojen asukkailla on käytössään kuntosali sekä maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Pihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille. Kaikki palvelut ovat lähellä. Lähin linja-autopysäkki on kivenheiton päässä, josta pääsee Matinkylän metroasemalle ja siitä Helsinkiin.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kivenlahti

Kivenlahti on Länsiväylän kupeessa sijaitseva merellinen asuinalue. Viihtyisällä alueella on laaja palvelutarjonta. Kivenlahdesta löytyvät muun muassa venesatama, kirjasto, uimaranta, kauppoja, ravintoloita, päiväkoteja ja kouluja sekä Kauppakeskus Lippulaiva. Linja-autoyhteydet muualle Espooseen sekä Helsingin keskustaan ovat erinomaiset.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.