Kivenlahdenkatu 5 A 3, Kivenlahti, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kolmio palvelujen äärellä!

Asunto sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Pohjaratkaisu asunnossa on loistava. Huoneet ovat tilavia ja erillinen wc helpottaa arkea. Asunnon lattia materiaalina on laminaatti ja seinät ovat maalatut. Tilavasta keittiöstä löytyy paikka astianpesukoneelle sekä kylpyhuoneesta liitäntä pyykinpesukoneelle.

Valokuvauksen jälkeen asunnon olohuoneen seinät on kunnostettu ja maalattu valkoiseksi. Valokuvat on otettu maaliskuussa 2017, jonka jälkeen asunnossa on asuttu.

Mikäli haluat tehdä asunnosta oman näköisen niin asukas saa halutessaan muuttoetuna maalit ja tarvikkeet.

Kivenlahdenkatu 5

Vaaleassa kerrostalossa on tilavat huoneistot. Pihalla on viihtyisä leikkipaikka lapsille sekä grillikatos. Asukkailla on käytössään kuntosali sekä naapuritalossa sijaitseva maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Palvelut ovat lähellä ja lähin linja-autopysäkki vain kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1974

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kivenlahti

Kivenlahti on Länsiväylän kupeessa sijaitseva merellinen asuinalue. Viihtyisällä alueella on laaja palvelutarjonta. Kivenlahdesta löytyvät muun muassa venesatama, kirjasto, uimaranta, kauppoja, ravintoloita, päiväkoteja ja kouluja sekä Kauppakeskus Lippulaiva. Linja-autoyhteydet muualle Espooseen sekä Helsingin keskustaan ovat erinomaiset.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.