Klariksentie 6 B 30, Suurpelto, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Erittäin hyväkuntoinen kolmio Espoon Henttaalla odottaa uusia asukkaita.

Kodissa on kaunis vaalea laminaatti lattia, joka on helppo pitää puhtaana. Seinät ovat maalattu valkoiseksi, joten ne on myös helppo maalata oman näköisekseen asukkaalle muuttoedun avulla, johon kuuluvat maalit ja tarvikkeet. Toimitus onnistuu kotiovellesi.

Asunnon pohja on käytännöllinen ja keittotila on reilunkokoisen olohuoneen yhteydessä. Keittotila on moderni ja sieltä löytyvät niin keraaminen liesi kuin astianpesukonekin.

Tiivis ja yhteisöllinen Suurpelto on loistava paikka asua. Alueelta löydät palveluina mm. juuri avatun kauppakeskuksen sekä päiväkodin ja koulun. Ulkoilumaastot alkavat kivenheiton päästä kodistasi ja alueen asukkaat järjestävät monenlaisia tapahtumia.

Klariksentie 6

Klariksentie 6 sijaitsee rauhallisen metsäisessä ympäristössä, päättyvän kadun päässä. Tiiliverhoiltu talo kohoaa Kabiksenkallion kupeeseen. Klariksentie 6:ssa on kaksi nelikerroksista hissillistä taloa, joissa on yhteensä 58 asuntoa.

Asuntopohjissa on monipuolisesti eri tyyppisiä ja kokoisia huoneistoja 36,5 neliömetrin yksiöstä 86 neliömetrin neliöön. Yksiöissä on alkovi ja 69,5 neliömetrin kolmiossa sekä neliöissä on oma sauna. Useissa asunnoissa on myös mukavan kokoinen vaatehuone. Jokaisella asunnolla on lasitettu parveke, maantasakerroksen asunnoilla asuntopiha ja lasitettu terassi. Sisustusmateriaalit ovat pääosin vaaleat, raikkaan valkoista tehostavat murretut ja lämpimät sävyt. Kodeissa on vaaleat laminaattilattiat ja laatoitetut kylpyhuoneet, keittiöissä on astianpesukone ja keraaminen liesi sekä tilavaraus mikroaaltouunille.Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2014

Energy rating A

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Suurpelto

Suurpelto on uusi, uniikki asuinalue, joka sijaitsee Turunväylän ja Kehä II:n varrella, Länsiväylän, rantaradan sekä tulevan metron läheisyydessä. Suurpellosta pääsee kulkemaan kätevästi omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla muun muassa Tapiolaan, Matinkylään, Espoon keskukseen ja Helsinkiin. Suurpellon ensimmäinen ruokakauppa, Suomenlinnasta muuttanut Siwa, avasi ovensa vuodenvaihteessa. Päivittäistavaraostokset voi myös tilata näppärästi suoraan kotiin Kauppahalli24.fi-palvelusta. Tulevaisuudessa alueelta tulee löytymään niin päiväkoteja, kouluja kuin muitakin monipuolisia palveluja. Lapsia ilahduttaa alueen hieno Angry Birds-leikkipuisto!

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.