Kulovalkeantie 21 B 75, Tuomarila, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 356 currently vacant homes listed?

Ylimmän kerroksen päätyasunto, jossa ikkunat kolmeen suuntaan!</p>

Mikäli etsitte tilavaa neliötä, niin tässä se on! Hissi kuljettaa sinut viidenteen kerrokseen ja autohalli palvelee talon asukkaita. Vuokraan kuuluu laadukkaat kodinkoneet ja mikä parasta myös astianpesukone on asunnossa valmiina. Oma sauna tuo lämpöä kylmenevään talveen ja erillinen wc helpottaa arkea.

Asunnossa on laminaattilattia ja seinät ovat maalatut. Lisäksi olohuoneessa on käytetty tehosteena tapettia. Seinissä on kulumaa, mutta halutessaan asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet maalaukseen meidän kauttamme. Toimitus onnistuu jopa kotiovelle. Voit tutustua Lumo sisämaalikartastoon.

Tämä koti sijaitsee aivan Espoon Keskuksen loistavien palveluiden ja yhteyksien läheisyydessä. Tuomarilan juna-asema (E, L ja U-junat) sekä bussit 19, 224, 213 palvelevat alueen asukkaita. Liikunnan harrastaminen on myös helppoa, koska Keski-Espoon urheilupuisto löytyy vähän matkan päässä kodistasi!

Huomioithan, että asunnossa on asuttu kuvien ottamisen jälkeen.

Tällaisia koteja on harvoin tarjolla, mikäli ihastuit niin toimi nopeasti!

Kulovalkeantie 21

Kulovalkeantie 21:n Lumo-kodit ovat hyvin varusteltuja. Niissä on laminaattilattia, astianpesukone ja lasitettu parveke. Osassa asunnoista on myös oma sauna.

Talossa on irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarasto sekä kuivaushuone. Tästä Lumo-talosta löytyy myös autohallipaikkoja.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2013

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1597 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tuomarila

Tuomarilan sijainnissa yhdistyvät luonnonläheisyys sekä Espoon keskuksen ja Lommilan monipuoliset palvelut. Tuomarilasta on erinomaiset liikenneyhteydet. Se sijaitsee rantaradan, Turun moottoritien, Kehä II:n ja Kehä III:n tarjoamien hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tuomarilassa on oma rautatieasema, jossa pysähtyvät VR:n paikallisjunat.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.