Linnustajankuja 2 A 4, Lippajärvi, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Etsitkö uutta kotia rauhalliselta asuinalueelta, joka on lapsiperheiden suosimaa? Tämä ihana koti sijaitsee pientaloalueen ympäröimänä, jossa vehreyttä riittää. Alueella pääsee kätevästi reippailemaan pitkin Lippajärvenrantoja. Kiven heiton päästä löytyy lähin bussipysäkki ja melko lähellä sijaitsevalta Turuntieltä kulkeekin tiuhaan tahtiin useita bussilinjoja.

Asunnossa on laminaattilattia ja seinät ovat maalatut. Lasitetulle parvekkeelle mahtuu hyvin ruokailuryhmäkin ja näkymät ovat rauhalliselle talon sisäpihalle. Asunnon pohja on tilava. Huoneet ovat hyvän kokoiset ja suureen olohuoneeseen mahtuu isommallakin henkilömäärällä.

Laminaateissa on hieman kulumaa ja seinissä on pientä asumisen jälkeä, mutta asukkaat saavat maalit ja tarvikkeet Lumo asuntoon.

Vuokraa vartissa, rakastu vuosiksi!

Linnustajankuja 2

Linnustajantie 6


Nämä kerrostalot sijaitsevat vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä. Suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Kohteesta löytyvät muun muassa kuntoiluhuone sekä uima-allas. Lähin linja-autopysäkki on kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lippajärvi

Lippajärvi sijaitsee Turuntien kupeessa, aivan Lippajärven rannan tuntumassa. Rauhallinen asuinalue on pientalovaltaista ja erityisesti lapsiperheiden suosimaa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut. Lippajärvellä ja sen läheisyydessä on hyvät ulkoilumaastot ja alueelta löytyvät myös muun muassa pallokenttä sekä pieni ranta.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.