Linnustajantie 6 I 54, Lippajärvi, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rauhallisella alueella hyvien ulkoilumahdollisuuksien vierellä reilun kokoinen huoneisto.

Asunnossa on muutoin pähkinä laminaatti, vaatehuoneessa harmaa muovimatto. Seinät on maalattu valkoisella. Niissä on normaaleja asumisen jälkiä, mutta tarjoamme muuttoetuna sinulle maalit ja maalaustarvikkeet.

Asunnossa arkea helpottamassa on erillinen wc. Kylpyhuone on osalaatoitettu keltaisen ja tummanruskean sävyillä. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kiinteä kylpyamme ja ruskeat puu kalusteet.

Keittiössä on tyylikkäät tumman siniset kaapit metallivetimillä, puujäljitelmä työtasot ja valkoinen välitila laatta. Hyvin säilytys ja työtilaa sekä astianpesukone liitännät. Lisäksi keittiön perältä löytyy erillinen kodinhoito tila, jossa liitännät pesukoneille.

Makuuhuoneet ovat tilavat. Toisesta huoneesta löytyy isot säilytys kaapit metallivetimillä ja toisen makuuhuoneen yhteydestä vaatehuone

Asunnon kruunaa valtava asunnon levyinen parveke sisäpihalle. Osassa asunnon ikkunoista löytyy myös sälekaihtimet.

Vuokraa ja rakastu!

Linnustajankuja 2

Linnustajantie 6


Nämä kerrostalot sijaitsevat vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä. Suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Kohteesta löytyvät muun muassa kuntoiluhuone sekä uima-allas. Lähin linja-autopysäkki on kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Low-rise apartment building

Year of construction 1975

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1332 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lippajärvi

Lippajärvi sijaitsee Turuntien kupeessa, aivan Lippajärven rannan tuntumassa. Rauhallinen asuinalue on pientalovaltaista ja erityisesti lapsiperheiden suosimaa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut. Lippajärvellä ja sen läheisyydessä on hyvät ulkoilumaastot ja alueelta löytyvät myös muun muassa pallokenttä sekä pieni ranta.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.