Linnustajantie 6 L 63, Lippajärvi, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Monitoiminen maantasan perheasunto, jossa olohuoneesta käynti omalle pihalle.

Koko asunnossa on tumman puunvärinen laminaattilattia sekä maalatut seinät. Keittiössä ja olohuoneessa on beiget tehosteväriseinät ja makuuhuoneissa on harmaan vihertävät tehosteväriseinät.
Tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet, joilla tehdä kodista oman näköinen.

Kylpyhuone remontoitu moderniksi. Kylpyhuoneessa on siis harmaa laattalattia sekä valkoinen ja tumman harmaa laattaseinä.
Pesukoneelle on tilavaraus keittiön vieressä pienessä kodinhoitopisteessä, jossa on muusta asunnosta poiketen harmaa muovimatto.

Keittiössä on harmaat kaapistot metallivetimillä ja astianpesukone mahtuu hyvin. Asunnossa on lisäksi erillinen WC, jossa siniset laattaseinät.

Linnustajankuja 2

Linnustajantie 6


Nämä kerrostalot sijaitsevat vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä. Suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Kohteesta löytyvät muun muassa kuntoiluhuone sekä uima-allas. Lähin linja-autopysäkki on kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Low-rise apartment building

Year of construction 1975

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared sauna Sauna in a different building., storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1356 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Lippajärvi

Lippajärvi sijaitsee Turuntien kupeessa, aivan Lippajärven rannan tuntumassa. Rauhallinen asuinalue on pientalovaltaista ja erityisesti lapsiperheiden suosimaa. Alueelta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut. Lippajärvellä ja sen läheisyydessä on hyvät ulkoilumaastot ja alueelta löytyvät myös muun muassa pallokenttä sekä pieni ranta.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.