Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Otsolahdentie 14 A 15, Tapiola, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 683 currently vacant homes listed?

Vuokrataan toisen kerroksen yksiö Tapiolasta, josta ihastelet metsäistä näkymää!

Vehreällä alueella meren läheisyydessä pääset nauttimaan luonnosta. Kävelymatkan päässä ovat Tapiolan keskustan palvelut ja liikuntamahdollisuudet sekä Keilaniemen metroasema.

Tässä kodissa lattia on muovimattoa ja seinät valkoiset. Seinäpinnoissa saattaa olla normaaleja asumisen jälkiä. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voit valita juuri omaan makuun ja sisustyyliisi sopivaksi.

Keittiön kaapit ovat valkoiset, reunassa puinen lista. Keittiössä ei ole astianpesukoneelle paikkaa tai liitäntää. Liesi on nelilevyinen ja asunnossa jääkaappi-pakastin.

Alkovi luo luontaisen paikkansa sängylle ja muu tila jää sisustettavaksi oleskelua ja ruokailua varten. Eteisen puolelle jäävät komerokalusteet vaatesäilytykselle. Ikkunapintaa on pieneen asuntoon mukavasti. Kodista löytyy myös ranskalainen parveke.

Kylpyhuoneen lattia ja seinät ovat laatoitetut ja sieltä löytyy tilavaraus ja liitäntä pyykinpesukoneelle.

Vuokraa tämä koti nyt itsellesi!

Huomioithan, että talossa ei ole autopaikkoja.

Otsolahdentie 14

Tapiolan Otsolahdessa rauhallisella alueella puistojen ja meren läheisyydessä sijaitsevassa Otsolahdentie 14:sta on yhteensä 56 asuntoa, joista 16 on Lumo-koteja. Lumo-kodit ovat kompakteja yksiöitä ja kaksioita. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaksioissa parveke. Talossa on asukkaiden käyttöön sauna sekä ulkoiluväline- ja irtainvarastot. Otsolahdentie 14 on kävelymatkan päässä Tapiolan keskustan palvelu-, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksista sekä Keilaniemen metroasemasta.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1956

Energy rating G

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 798 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Tapiola

Puutarhakaupunkinakin tunnettu Tapiola on oivallinen yhdistelmä kaupunkia ja luontoa. Tapiolan asutus koostuu pääosin kerrostaloista ja alueella on useita vehreitä puisto- ja nurmialueita sekä monipuoliset ja kauniit ulkoilumahdollisuudet. Tapiolan keskustan kaksi ostoskeskusta, terveysasema, uimahalli ulkoaltaineen sekä kulttuurikeskus takaavat kattavat palvelut ja vapaa-ajanviettovaihtoehdot. Alueella on erinomaiset liikenneyhteydet. Tapiolan alueella on viisi Länsimetron asemaa: Keilaniemi, Otaniemi, Tapiola, Urheilupuisto ja Niittykumpu.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.