Rastasniityntie 1 B 40, Laaksolahti, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kaunis, valoisa ja tilava kaksio vapautumassa Espoon Laaksolahdesta. Korkea 3,3 metrin huonekorkeus tekee asunnosta vielä suuremman oloisen.

Koko asunnossa on vaaleat maalatut seinät sekä vaaleapuunvärinen muovimatto. Keittiössä on valkoiset kaapistot, harmaa välilaatta ja metallivetimet. Kylpyhuoneessa on harmaa laattalattia, valkoiset laattaseinät. Astianpesukone kuuluu asunnon varustukseen.

Asunnossa on hauska pohjaratkaisu. Ranskalaiselta parvekkeelta on kivat näkymät pientalo-alueelle.

Alueen koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä ja kauppakeskus Selloonkin pääset julkisilla alle kymmenessä minuutissa.Huom. Tässä talossa vesimaksu on 18e/hlö/kk. Vesimaksu ei sisälly vuokraan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2013

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1202 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Laaksolahti

Laaksolahti tarjoaa hyvät ulkoilualueet – esimerkiksi pyörätiet ja lenkkipolut ovat aivan vieressä. Arvostetulla alueella on ala-aste, esikoulu, kirjasto, uimaranta, jäähalli, jalkapallokenttä ja -halli, juoksurata, tennis- ja sulkapallohalli. Urheilemaan siis todellakin pääsee! Lähderannan, Viherlaakson ja Karakallion ostoskeskukset sijaitsevat lähietäisyydellä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.