Saarniraiviontie 5 A 6, Saarniraivio, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Rauhallisella sijainnilla rivitalon päätyasunto. Koko asunnossa on puunvärinen laminaattilattia sekä maalatut seinät. Osa seinistä on sävytetty. Keittiössä on valkoiset kaapistot metallivetimillä. Astianpesukoneelle löytyvät liitännät. Lisäksi keittiössä on puunväriset työtasot ja valkoinen välilaatta. Alakerrassa on erillinen WC. Olohuoneesta on käynti omalle pihalle, jossa ulkovarasto.

Yläkerta on valoisa, ikkunoita on kolmeen eri suuntaan. Kaappitilaa löytyy myös riittävästi. Tilavassa kylpyhuoneessa on harmaa muovimatto sekä osa laatoitetut vaaleat seinät. Portaissa on ruskeansävyinen kokolattiamatto.

Seinissä näkyy ajan tuomaa kulumaa, mutta tarjoamme uudelle asukkaalle maalit ja tarvikkeet seinien ehostamiseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Vuokraa tämä asunto heti Lumo-verkkokaupasta.

 

Saarniraiviontie 5

Kodikas, kaksikerroksinen rivitalokohde, jossa on vain suuria asuntoja. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna ja asuntokohtainen ulkovarasto. Rauhallinen rivitalo sijaitsee päiväkodin ja koulujen läheisyydessä, hyvien palveluiden äärellä. Vehreällä pihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1992

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1506 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Saarniraivio

Saarniraivio on Espoon keskuksen läheisyydessä sijaitseva luonnonläheinen asuinalue. Alueella on lähinnä rivitaloja ja matalahkoja kerrostaloja. Saarniraiviosta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulut. Espoon keskuksen Kauppakeskus Entresse sijaitsee vajaan kilometrin päässä. Saarniraiviosta pääsee kätevästi linja-autolla muun muassa Tapiolaan, Matinkylään ja Helsinkiin. Lähin juna-asema sijaitsee Espoon keskuksessa.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.