Soukanahde 4 A 28, Soukka, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ihastuttava vuonna 2013 peruskorjattu kaksio, nyt vapautumassa meren läheltä!

Asunto on kuudennessa kerroksessa, valoisa ja sisustettu laadukkailla vaaleilla materiaaleilla, jonka lisäksi asumismukavuutta lisää vaatehuone ja lasitettu parveke!

Asunnon seinät ovat pääosin valkoiset ja lattia on kokonaan tammilaminaattia. Keittiön kaapistot ja välilaatat ovat taas sävyltään vaaleanharmaat. Ruokapöytä mahtuu hyvin keittiöön ja kuudennen kerroksen maisemat avautuvat mukavasti ikkunasta.

Kylpyhuone ja wc tila on laatoitettu kauniisti valkoisen ja harmaan laatan yhdistelmällä.

Pääset nauttimaan asumisesta ja alueen monipuolisista lenkkimaastoista ja merenranta maisemista!

Uudelle asukkaalle tarjoamme muuttoetuna myös maalit ja tarvikkeet.Älä epäröi vaan toimi heti!

Soukanahde 4

Kallioisella tontilla kohoava kerrostalo sijaitsee Soukan kauppakeskuksen läheisyydessä. Vierestä löytyvät kaikki peruspalvelut sekä hyvät linja-autoyhteydet. Talossa on asukkaiden käytössä oleva kerhotila.

Peruskorjaus valmistui toukokuussa 2013. Peruskorjauksessa uusittiin kaikki pinnat: keittiökalusteet ja -laitteet uusittiin, kylpyhuoneet kaakeloitiin ja lattioihn asennettiin laminaatit.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1969

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Soukka

Soukka on merellinen asuinalue, joka kuuluu Suur-Espoonlahden alueeseen. Soukasta löytyvät kaikki peruspalvelut kuten kauppa, useita päiväkoteja, koulu ja kirjasto. Matkaa Espoonlahden Kauppakeskus Pikkulaivaan on vajaa kaksi kilometriä. Alueella on myös uimaranta ja lähistöllä loistavat ulkoilumaastot.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.