Tiistilänkuja 3 E 42, Matinkylä, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 580 currently vacant homes listed?

Tilava kolmio lasitetulla parvekkeella Ison-Omenan lähellä.

Asunnossa parkettijäljitelmäiset muovimatot, paitsi keittiössä on tammilaminaatit, jotka on asennettu keittiöremontin yhteydessä. Keittiön kaapistot ovat tammenväristä holvikaariovea puukahvoin, välitilalaatat ovat valkoiset ja työtasot harmaat, liitännät astianpesukoneelle löytyy. Keittiössä on myös isolla seinällä puolipanelointi samalla sävyllä kuin kaapistot. Kylpyhuoneessa harmaa massalattia ja seinät laatoitettu harmaalla, sinisellä ja valkoisella laatalla. Kylpyhuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle.

Ensimmäinen makuuhuone on maalattu vaalein sävyin, toisessa makuuhuoneessa yhdellä seinällä lilansävyinen tapetti. Olohuoneen seinissä on puolestaan vaaleaa tapettia. Seinissä on reilusti asumisen jälkeä.Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Mikäli kiinnostuit asunnosta, toimi nyt ja vuokraa tämä upea koti itsellesi!

Tiistilänkuja 3

Kerrostalo sijaitsee aivan koulun ja päiväkodin läheisyydessä. Suojaisalla sisäpihalla on leikkipaikka lapsille. Talon asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Kaikki peruspalvelut ovat lähellä ja Iso Omena -kauppakeskukseenkin on matkaa vain vajaa kilometri. Matinkylän metroasema on kivenheiton päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita.Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1978

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1223 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Matinkylä

Matinkylä on yksi Espoon viidestä kaupunkikeskuksesta. Se sijaitsee meren läheisyydessä Länsiväylän varrella. Matinkylästä on loistavat liikenneyhteydet Helsinkiin. Metroliikenne Ruoholahdesta Matinkylään alkaa 15.8.2016. Alueella on erinomainen palvelutarjonta, muun muassa kauppakeskus Iso Omena, josta löytyy satoja erilaisia liikkeitä. Matinkylässä on useita päiväkoteja ja kouluja sekä terveyskeskus. Myös Nuottaniemen venesatama ja uimaranta ovat lähellä.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.