Ullantorpantie 1 A 1, Ymmersta, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Omalla pihalla varustettu saunallinen kaksio vapaana Espoon Ymmerstassa!

Asunnossa on tyylikäs vaalea laminaattilattia ja pääosin valkoiset seinät. Keittiössä on valkoiset kaapistot ja harmaa työtaso. Astianpesukoneelle on paikka ja liitännät. Kylpyhuoneessa on muovimatto ja peltiseinät. Asunnolla on myös aidattu piha, josta on oma sisäänkäynti.

Talo on rakennettu vuonna 2000. Alue on vehreää ja rauhallista. Kulkuyhteydet toimivat, kuljet sitten julkisella liikenteellä tai omalla autolla.

Seinissä voi olla pientä asumisen jälkeä. Me tarjoamme uudelle asukkaalle Lumo-maalit ja tarvikkeet. Tästä pääset tutustumaan Lumo sisämaalikartastoon.

Ullantorpantie 3

Loistavien liikenneyhteyksien ulottuvilla sijaitseva tyylikäs talo, jonka pihalla on suojaisa leikkipaikka lapsille. Ulkovälineille ja lastenvaunuille on varattu omat varastotilat, joiden lisäksi asukkailla on käytössään asuntokohtainen irtainvarasto.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2000

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ymmersta

Ymmersta on Kauniaisten kupeessa sijaitseva rauhallinen asuinalue. Alueella on muun muassa alakoulu, päiväkoti ja liikuntahalli. Lähin yläkoulu sijaitsee Kauniaisten puolella. Kauniaisten Kauppakeskus Graniin on matkaa vajaa kaksi kilometriä. Hyvien linja-autoyhteyksien lisäksi kivenheiton päässä sijaitsevalta Koivuhovin juna-asemalta kulkevat paikallisjunat Helsingin ja Kirkkonummen suuntaan. Espoon keskuspuiston ulkoilualueet ovat myös lähellä.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.