Lumo-verkkokaupassa asiakas valitsee ja vuokraa asuntonsa itse kuluitta. Emme käytä asunnonvälittäjiä eikä välityspalkkioita ole.

In Lumo webstore you can select and rent an apartment directly by yourself online, free of charge. We don't use brokers and therefore you don't need to pay a broker's fee.

Vanha Turuntie 69 E 17, Karvasmäki, Espoo

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 430 currently vacant homes listed?

Tilava saunallinen rivitalo kolmio Espoon Karvasmäestä!

Tämä Lumo-vuokrakoti on kahdessa kerroksessa. Asunnon lattia on tammen sävyistä laminaattia. Seinät ovat maalatut ja niissä voi esiintyä asumisen tuomaa kulumaa. Tarjoamme asukkaalle maalit ja tarvikkeet omatoimimaalaukseen. Maalisävyn voi valita juuri vapaasti omaan makuun ja sisustustyyliin sopivaksi. Katso myös Tikkurilan vinkit maalaamiseen ja sävyjen valintaan!

Vuokra-asunnon alakerrassa sijaitsevat olohuone, keittiö ja erillinen WC. Keittiössä on valkoiset kaapistot puureunuksin, valkoinen työtaso ja harmaat välitilalaatat. Astianpesukoneelle löytyy liitännät.
Olohuone on tilava ja sen seiniä on sävytetty beigellä. 

Yläkerrassa sijaitsevat kaksi makuuhuonetta ja kylphuone. Toinen makuuhuoneista on reilumman kokoinen. Molemmat huoneet ovat valoisia ja niistä löytyy vaatekaapistot. Myös makuuhuoneiden seiniä on sävytetty.
Kylpyhuone on varutettu harmaalla massalattialla ja valkoisilla laattaseinillä. Tilasta löytyy pyykkikaappi ja tila ja liitos pesukoneelle. Asunnon kruunaa tietenkin oma sauna. Erityis piirteenä kylpyhuoneessa on oma parveke, joka takaa, että saunasta on helppo tulla vilvoittelemaan.

Vuokraa Lumo-verkkokaupasta ja rakastu!

Vanha Turuntie 69

Pientaloalueella sijaitsevassa, kodikkaassa rivitalossa on kaksi kerrosta. Viihtyisällä, vehreällä ja suojaisalla pihalla on leikkipaikka lapsille. Asukkaiden yhteiskäytössä on monitoimitila ja maksuton pesutupa kuivaushuoneineen. Lähin linja-autopysäkki on lyhyen kävelymatkan päässä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä.
- My Lumo -verkkopalvelu asumiseen liittyvien asioiden hoitoon.
- Helpota muuttoa tilaamalla avainkuriiri.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Terraced house

Year of construction 1998

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): DNA

The building's shared facilities

Shared washing house Laundry room in a different building., shared drying room Drying room in a different building.

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1572 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Karvasmäki

Karvasmäki on luonnonläheinen ja rauhallinen asuinalue Kauniaisten ja Jorvin sairaalan läheisyydessä, Turunväylän ja Kehä III:n risteyksessä. Alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Karvasmäessä on loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, sillä alueella on muun muassa lämmitettävä tekonurmikenttä, tenniskenttä sekä jäähalli.

Katso pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen reitti ja aikataulutiedot HSL:n reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.