Hallituskatu 14 A 3, Keskusta, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa kaupunkikaksio tilavalla vaatehuoneella aivan torin laidalta!

Näppärä keskustakoti talosta aivan torin laidalla, josta ikkunanäkymä rauhallisen sisäpihan puolelle. Tämän asunnon ehdottomina plussina ovat rauhallinen ikkunanäkymä taloyhtiön sisäpihan suuntaan sekä tilava vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä! Asunnossa on siistit pinnat. Lattiamateriaalina on laminaatti ja seinät on maalattu valkoisiksi. Keittiö ja olohuone ovat käytännöllisesti yhtenäistä avointa tilaa. Tilava makuuhuone, josta kulku kylpyhuoneeseen sekä erilliseen vaatehuoneeseen. Vaatehuoneessa on mukavasti tilaa pukeutua ja seinältä löytyy myös hyvänkokoinen peili. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle. Asunto soveltuu niin parille, kuin pienen perheenkin kodiksi. Vuokraa tästä valoisa ja käytännöllinen kaupunkikoti!

Tervetuloa tutustumaan!

Hallituskatu 14

Keskeisellä paikalla Hämeenlinnan torin ja kirkon vieressä sijaitsevassa Hallituskatu 14:ssa on yhteensä 58 mukavaa kaupunkikotia. Hissillisessä talossa on kuusi kerrosta. Alueella on kattavat palvelut ja kulttuuritarjonta sekä mahtavat ulkoilumaastot. Asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet on uusittu vuonna 2008. Lattiat ovat vaaleaa laminaattia. Talosta löytyy asukkaiden käyttöön kaksi talosaunaa sekä pesutupa ja kuivaushuone. Autopaikkoja löytyy sekä hallista että sisäpihalta.

Vesimaksu on 18e/hlö/kk. Lemmikit ovat tervetulleita.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Residential and commercial property

Year of construction 1962, peruskorjaus 2008

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Sauna, drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 934 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.