Hallituskatu 24 A 7, Keskusta, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Parvekkeellinen kolmio hissitalon kolmannessa kerroksessa aivan kaupungin keskustassa!

Tässä keskustakodissa on fiksu pohjaratkaisu sekä tilavat huoneet. Tämän kodin huonejako antaa monia käyttömahdollisuuksia. Keittiö on tilava ja sieltä löytyy tila sekä liitäntä astianpesukoneelle. Kylpyhuoneesta löytyy myös pieni tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle. Makuuhuoneesta pääsee mukavasti parvekkeelle, josta on rauhallinen näkymä sisäpihan suuntaan.

Asunnossa on juuri käynnissä pintaremontti, joka valmistuu vuoden loppuun, ennen uuden asukkaan muuttoa asuntoon. Asunnossa tullaan remontin yhteydessä uusimaan lattiat sekä seinäpinnat ja siistimään elämäänähneet ovenkarmit ja kulmat. Tämän hetkiset kuvat on otettu ennen remonttia ja antavat suuntaa antavan kuvan huonejaottelusta.

Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita tähän kotiin! Taloyhtiöstä löytyy mahdollisuus lämmitystolpalliseen autopaikkaan pihassa tai autohallissa. 

Verkkokaupastamme vuokraat tämän kodin helposti jopa ilman vakuutta maksamalla yhden kuukauden vuokran ennakkoon.

Vuokraa tämä käytännöllinen keskustakolmio heti omaksesi!

Kasarmikatu 12

Neljäkerroksinen talo sijaitsee Hallituskatu 24:n vieressä ja ne kuuluvat samaan taloyhtiö Kajakulmaan. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Talossa on hissi, oma parkkihalli ja maksuton pesutupa.

Hallituskatu 24

Vuonna 2002 perusparannetussa Hallituskatu 24:ssä on erikokoisia asuntovaihtoehtoja. Isommissa asunnoissa on parveke. Asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan. Hissi on vain talon A-portaassa, B-portaassa ei hissiä ole.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2001

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1128 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.