Hallituskatu 24 A 10, Keskusta, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava koti kaupungin ytimestä!

Tämä asunto on kompakti koti neljällä huoneella aivan keskustan ytimessä. Asunto on pohjaltaan persoonallinen ja huonejako luo tunnelmaa ja valoisuutta asuntoon.

 Asunnon pohjaratkaisu tarjoaa mahdollisuuden helppoon asumiseen lähellä kaikkea. Kaksi parveketta, reilusti säilytystilaa sekä valoisa olemus ovat tämän huoneiston vahvuudet keskeisen sijainnin lisäksi. Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on kaappitilaa ja lisäksi asunnossa on erillinen vaatehuone. Asunnon suurempi parveke on Kasarmikadulle päin ja pienempi parveke on talon sisäpihalle päin.

Tilavassa ruokailutilassa mahtuu vaivatta ruokailemaan isokin perhe. Valoa asuntoon tulee kolmesta ilmansuunnasta. Asunnossa on siistit pintamateriaalit. Laminaattilattia ja maalatut seinäpinnat. Leveät ikkunapenkit tuovat mukavasti viihtyisyyttä asuntoon.

Asunto soveltuu niin isolle perheelle, kuin kimppa-asumiseenkin.

Nappaa tämä hissitalon ylimmän kerroksen helmi itsellesi.

Voit vuokrata asunnon heti itsellesi kätevästi verkkokaupastamme!

Kasarmikatu 12

Neljäkerroksinen talo sijaitsee Hallituskatu 24:n vieressä ja ne kuuluvat samaan taloyhtiö Kajakulmaan. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Talossa on hissi, oma parkkihalli ja maksuton pesutupa.

Hallituskatu 24

Vuonna 2002 perusparannetussa Hallituskatu 24:ssä on erikokoisia asuntovaihtoehtoja. Isommissa asunnoissa on parveke. Asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan. Hissi on vain talon A-portaassa, B-portaassa ei hissiä ole.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2001

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1494 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.