Hilpi Kummilan tie 6 A 21, Keinusaari, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 660 currently vacant homes listed?

Siisti ja valoisa kaksio tilavalla olohuoneella!

Tämän hissitalon ylimmän kerroksen kaksion ehdottomiin etuihin lukeutuvat oma sauna sekä parveke. Asunnossa on avara pohja ja kivasti pienellä väliseinällä yhdistetty olohuone ja keittiö avoimeksi tilaksi. Asunnon ikkunoista on näkymä kahteen suuntaan taloyhtiön sisäpihalle sekä junaradan suuntaa. Parvekkeelta on näkymä sisäpihalle päin.

Asunnon vaalea värimaailma tekee tilan tuntua ja asunto on neutraalien värien puolesta helppo sisustaa mieleisekseen. Asunnossa on laminaattilattiat sekä valkoiseksi maalatut seinäpinnat. Makuuhuoneen ja eteisen kaapeissa on hyvin säilytystilaa. Kylpyhuoneesta löytyy tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle. 

Tervetuloa tutustumaan tähän monikäyttöiseen kaksioon!

Hilpi Kummilan tie 6

Hilpi Kummilan tie 6 sijaitsee Keinusaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja palveluiden lisäksi läheltä löytyy monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja kulttuuritarjonta. Talossa on yhteensä 24 asuntoa kuudessa kerroksessa. Viihtyisissä asunnoissa on oma sauna. Autopaikat löytyvät talon pihalta.

Lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating E

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 954 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keinusaari

Hämeenlinnan keskustan itäpuolella sijaitsevassa Keinusaaressa on palvelut ja aktiviteetit lähellä. Verkatehdas tarjoaa monipuolisen kulttuuritarjonnan ja lähellä ovat myös kaupungin puistoalueen ulkoilumahdollisuudet. Lähistöltä löytyvät myös viheriöt golfin ystävälle, ja virkistysmahdollisuuksia tarjoaa Vanajavesi. Juna-asema on kävelymatkan päässä ja raiteita pitkin pääsee sujuvasti ja nopeasti vaikkapa Helsingin ja Tampereen suuntaan.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.