Karhuntie 10 D 31, Kettumäki, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava ja käytännöllinen kaksio!

Tilava kaksio läpitalon neljännessä kerroksessa. Asunnon parvekkeelta näkymä metsän suuntaan ja keittiön ikkunasta pihalle päin. Tilavat ja valoisat huoneet sekä parveke saa kaksion vaikuttamaan huonekokoaan suuremmalta. Keittiön kaapistossa sekä eteisessä ja makuuhuoneessa hyvin säilytystilaa. Keittiössä liitäntämahdollisuus astianpesukoneelle. Lattiamateriaalina huoneissa on muovimatto ja seinät on maalattu. Kylpyhuoneen seinät ovat laattapintaiset ja lattia massattu kunnostuksen yhteydessä.

Lumo asukkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Lumo-asukkaan omatoimiremonttietua, mikäli haluat remontoida asunnon seinät mieleiseksesi. Lue lisää Lumo-eduista.

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan kotiin!

Karhuntie 10

Luonnonläheisellä paikalla sijaitseva talo, jonka pihapiiri on viihtyisä. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1984

Energy rating B2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 742 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kettumäki

Kettumäessä ovat alakoulu, päiväkoti ja terveysasema. Lähettyvillä on Kauppakeskus Tiiriö ja muutaman kilometrin päässä keskustan palvelut. Alueelta on myös erinomaiset liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Hyvien ulkoilumahdollisuuksien lisäksi Kettumäessä on kauniit maisemat: sekä Hämeen linna että kaupungin puistoalueet.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.