Kasarmikatu 12 C 44, Keskusta, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Nyt vuokrattavissa saunallinen ja parvekkeellinen kolmio.

Asunto sijaitsee hissitalon ylimmässä kerroksessa aivan kaupungin keskustassa kaikkien palveluiden lähellä. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja tupakeittiö, oma sauna ja osittain lasitettu parveke. Parveke on hyvän kokoinen ja katsoo Kasarmikadulle, kuten myös kaikki asunnon ikkunat. Säilytystilaa on molemmissa makuuhuoneissa ja eteisessä. Asunnon korkeista ikkunoista pääse ihanasti valo sisään.

Kylpyhuoneessa on persikan värinen seinälaatta ja saman sävyinen muovimatto lattiassa. Saunomaan pääset omaan saunaa silloin kun itse tahdot.
Asunnon oleskelutilojen lattioissa on tammen sävyinen laminaatti ja seinät on maalattu valkoisiksi. Makuuhuoneen seiniä piristää muutama tehostesävy.

Yhtiöstä on mahdollisuus vuokrata autopaikka. Vuokraa ja sisusta tästä koti, johon lemmikit ovat tervetulleita.

Kasarmikatu 12

Neljäkerroksinen talo sijaitsee Hallituskatu 24:n vieressä ja ne kuuluvat samaan taloyhtiö Kajakulmaan. Kaikissa asunnoissa on parveke ja oma sauna. Talossa on oma parkkihalli ja maksuton pesutupa.

Hallituskatu 24

Vuonna 2002 perusparannetussa Hallituskatu 24:ssä on erikokoisia asuntovaihtoehtoja. Isommissa asunnoissa on parveke. Asukkailla on käytössä ilmainen pesutupa. Autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2001

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.