Katumantie 22 A 21, Katuma, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hissitalon viidennen kerroksen tilava kaksio heti vapaana! Peruskuntoinen asunto, jossa muovimattolattiat pois lukien keittiö. Asunnossa on muuten maalatut seinät, paitsi olohuoneen kolme seinää on tapetoitu. Jos haluat tehdä seinistä oman näköisesi, voit hyödyntää Lumon maalietua!

Asunnossa on hyvän kokoinen erillinen keittiö, joka on siistissä kunnossa. Keittiössä on liitäntä tiskikoneelle. Tilavassa kylpyhuoneessa on paikka ja liitännät pyykinpesukoneelle. Asunnossa on tilava parveke, jossa voi oleilla aivan omassa rauhassa. Viidennestä kerroksessa on hyvät näkymät ja asunnosta voi nähdä jopa Katumajärvelle asti!

Mutkatonta kerrostaloelämää järvenrantamaisemissa

Katumantie 22 on kerrostalo Katuman vehreissä maisemissa. Talossa on 30 vuokrakotia, joista jokaisessa on parvekkeet. Ylimmän kerroksen parvekkeilta on näkymä läheiselle Katumajärvelle. Osa parvekkeista on lasitettu. Talon mukava leikkipiha on lasten suosiossa.

Talosauna, pyörävarasto, kuivaushuone ja kerhohuone ovat asukkaiden käytössä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Katuma

Katuma sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta ja muutaman kilometrin päässä Hätilän palveluista. Katumajärven rannalla sijaitseva asuinalue uimarantoineen tarjoaa asukkailleen monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.