Katumantie 22 A 23, Katuma, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava kolmio parvekkeella

Siisti ja tilavilla huoneilla varustettu koti isommankin perheen tarpeisiin. Asunnossa on oma parveke, josta pystyy kesäaikaan sisustamaan vielä lisää oleskelutilaa. Tämän kodin hyviin puoliin lukeutuu suuri vaatehuone. Asunnossa on siisti laminaattilattia ja seinät on maalattu maanläheisillä väreillä. Jos kuitenkaan sävyt eivät miellytä juuri sinua, voit hyödyntää Lumon maalietua. Meidän vuokralaisenamme nautit myös muista arvokkaista eduista, joihin pääset tutustumaan tästä.

Mutkatonta kerrostaloelämää järvenrantamaisemissa

Katumantie 22 on kerrostalo Katuman vehreissä maisemissa. Talossa on 30 vuokrakotia, joista jokaisessa on parvekkeet. Ylimmän kerroksen parvekkeilta on näkymä läheiselle Katumajärvelle. Osa parvekkeista on lasitettu. Talon mukava leikkipiha on lasten suosiossa.

Talosauna, pyörävarasto, kuivaushuone ja kerhohuone ovat asukkaiden käytössä.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1979

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Katuma

Katuma sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta ja muutaman kilometrin päässä Hätilän palveluista. Katumajärven rannalla sijaitseva asuinalue uimarantoineen tarjoaa asukkailleen monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.