Keilakatu 4 A 17, Keinusaari, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keilakatu 4

Viihtyisällä alueella Hätilässä sijaitsevassa Keilakatu 4:ssä on yhteensä 21 kodikasta asuntoa. Hissillisessä talossa on neljä kerrosta. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Kattavat palvelut ovat lähellä ja Hämeenlinnan keskustaan on vain parin kilometrin matka. Juna-asemalle on matkaa noin kilometrin verran. Alueella on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja kauniit maisemat.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1995

Energy rating C

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 926 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Hätilä

Kävelymatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta sijaitsevasta Hätilästä löytyvät monipuoliset palvelut. Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, urheilukenttä ja keilahalli. Katumajärvi ja sen ympäristö uimarantoineen sekä lähistöllä oleva Aulankojärvi ja Aulangon ulkoilualue tarjoavat monipuoliset ulkoilumahdollisuudet sekä mahtavat maisemat.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.