Kettumäentie 16 A 16, Kettumäki, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Hissitalon neljännen kerroksen parvekkeellinen kaksio soveltuu moniiin tarpeisiin!

Asunnossa on hyvä, käytännöllinen pohjaratkaisu sekä reilun kokoiset huoneet. Tässä kaksiossa on tilavat neliöt ja hyvin tilaa usemmankin hengen tarpeisiin! Asunnossa on ikkunat kahteen ilmansuuntaan tuoden valoa ja avartaen asuntoa. Parvekkeelta on mukavat näkymät pihan puolelle ja keittiöstä aukeaa rauhallinen näkymä metsän suuntaan. Keittiö on tilava ja siellä on hyvin tilaa esimerkiksi ruokapöydälle. Pöytä- ja kaappitilaa on myös mukavasti käytettäväksi. Kylpyhuoneeseen tuo mukavasti valoa oma pieni ikkuna. Kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä 2014 ja siellä on tila sekä liitäntä pyykinpesukoneelle.

Lattiamateriaalina on muovimatto. Seinät on maalattu ja tapetoitu. Lumo asukkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Lumo-asukkaan omatoimiremonttietua ja remontoida asunnon seinät mieleiseksesi. Lue lisää Lumo-eduista.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Tervetuloa tutustumaan tähän käytännölliseen kaksioon!

Kettumäentie 16

Kuusikerroksisessa talossa on tehty ikkuna- ja parvekeremontit vuonna 2003 ja keittiöt uusittu vuonna 2006. Hissit uusittu on 2007. Kylpyhuoneet puolestaan ovat uudistettu ja putkiremontti tehty 2014.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1973

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 822 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Kettumäki

Kettumäessä ovat alakoulu, päiväkoti ja terveysasema. Lähettyvillä ovat myös Tiiriön monipuoliset kaupat ja muutaman kilometrin päässä keskustan palvelut. Alueelta on myös erinomaiset liikenneyhteydet muualle kaupunkiin. Kettumäen kauniissa maisemissa on mahdollisuus ulkoilla sekä Hämeen linnan ympäristössä että kaupungin puistoalueilla.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.