Pikkuaro 4 D 41, Laaniitty, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Suuri kaksio!

Peruskuntoisessa kaksiossa on 64 m2 ja todella tilavat huoneet. Lattiat ovat muovimattoa ja seinät on maalattu. Jos haluat tehdä seinistä helposti mieleisesi, voit hyödyntää Lumon maalietua. Keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä ja sieltä löytyy myös paikka tiskikoneelle. Remontoidussa kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle.

Suuren olohuoneen voi sisustaa monella erilaisella tilaratkaisulla. Olohuoneeseen saa tarvittaessa sisustettua esimerkiksi yhden makuunurkkauksen tai vaikka suuren ruokailuryhmän, jonka ympärille mahtuu syömään isompikin perhe tai ystäväporukka. Asunnossa on myös lasitettu parveke, jossa pystyy istuskelemaan aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn.

Vuokraa tämä asunto helposti verkkokaupastamme!

Pikkuaro 4

Neljäkerroksinen hissitön kerrostalo, jonka asuntojen ikkunat ja parvekkeen ovat korjattu vuonna 2005 ja keittiöt uusittu 2006. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuoneet 2015. Asukkaiden käytössä on ilmainen pesutupa. Pihapiiri tarjoaa lapsille viihtyisää leikkitilaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Laaniitty

Laaniitty sijaitsee kaupungin itäpuolella noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Hätilän monipuoliset palvelut ovat lähellä. Hiihtoladut, lenkkeilymaastot ja uimaranta sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Aulangolla.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.