Pikkuaro 4 C 28, Laaniitty, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tilava parvekkeellinen kaksio!

Asunnossa käytännöllinen ja tilava pohjaratkaisu, joka tarjoaa hyvin tilaa vaikka pienen perheen tarpeisiin! Asunnossa on hyvin neliöitä kaksioksi ja pohjaratkaisu tekee asunnosta käytännöllisen. Erillinen vaatehuone tuo mukavasti lisätilaa säilytykseen. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on rauhallinen näkymä taloyhtiön sisäpihan leikkipaikan suuntaan. Asunnon ikkunat ovat kahteen ilman suuntaan tuoden mukavasti valoa ja tilan tuntua asuntoon.

Keittiössä on hyvin kaappitilaa sekä tila esimerkiksi ruokapöydälle. Keittiössä on myös astianpesukoneen liitäntävalmius.

Asunnon kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä ja siellä on tila ja varaus omalle pyykinpesukoneelle sekä pyykkikaappi helpottamassa pyykkien lajittelua.

Asunnon huoneissa on laminaattilattiat ja keittiössä muovimatto. Seinäpinnat on maalattu valkoisella. Mikäli kaipaat muutosta kotisi pintoihin, Lumo asukkaana sinulla on mahdollisuus hyödyntää Lumo-asukkaan omatoimiremonttietua ja remontoida asunnon seinät mieleiseksesi. Lue lisää Lumo-eduista.

Tervetuloa tutustumaan tähän käytännölliseen kotiin!

Pikkuaro 4

Neljäkerroksinen hissitön kerrostalo, jonka asuntojen ikkunat ja parvekkeen ovat korjattu vuonna 2005 ja keittiöt uusittu 2006. Putkiremontin yhteydessä uusittu kylpyhuoneet 2015. Asukkaiden käytössä on ilmainen pesutupa. Pihapiiri tarjoaa lapsille viihtyisää leikkitilaa.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1975

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, shared washing house Washing house in a different building., drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 888 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Laaniitty

Laaniitty sijaitsee kaupungin itäpuolella noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Hätilän monipuoliset palvelut ovat lähellä. Hiihtoladut, lenkkeilymaastot ja uimaranta sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Aulangolla.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.