Pikkujärventie 9 A 12, Keinusaari, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa ja siisti kolmio

Kolmannen kerroksen koti rauhallisessa hissitalossa. Asunnossa on kauniit vaaleat laminaattilattiat ja valkoiseksi maalatut seinät. Vaatekaappeja on runsaasti sekä eteisessä että makuuhuoneissa. Jos kaipaat lisää säilytystilaa, eteiseen mahtuu ainakin kolmen kaapin levyinen komero tähän tarkoitukseen.

Keittiön kylmälaite on melko hiljattain uusittu ja keittiössä on liitäntä ja tila astianpesukoneelle. Myös laskutasoa ja työskentelytilaa on keittiössä runsaasti.

Mukavankokoiseen kylpyhuoneeseen mahtuu hienosti pyykkikone. Oman saunan lämpöihin kelpaa sujahtaa juuri silloin, kun mieli tekee.

Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle parvekkeelle, jossa voi istua paistattelemassa päivää. Parvekkeen lattialle voi laittaa maton tai vaikka puiset laatat, niin lattiakaan ei tunnu kylmältä jalan alla.

Tämä asunto ei varmasti ole kauaa tarjolla, joten ole nopea!

Pikkujärventie 9

Keinusaaressa sijaitsevassa Pikkujärventie 9:ssä on yhteensä 22 viihtyisää kotia. Hissillisessä talossa on viisi kerrosta. Kaikissa asunnoissa on asukkaiden iloksi oma sauna. Autopaikat löytyvät talon pihalta. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut ovat lähellä. Juna-asemalle on muutaman minuutin kävelymatka ja linja-autoasemallekin vain noin kilometrin matka. Lähistöltä löytyy lisäksi monipuolinen kulttuuritarjonta sekä ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet.

Lemmikit ovat tervetulleita. Vesimaksu on 18e/hlö/kk.Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1996

Energy rating D

Antenna system Cable TV (DVB-C): Other

The building's shared facilities

Drying room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1068 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keinusaari

Hämeenlinnan keskustan itäpuolella sijaitsevassa Keinusaaressa on palvelut ja aktiviteetit lähellä. Verkatehdas tarjoaa monipuolisen kulttuuritarjonnan ja lähellä ovat myös kaupungin puistoalueen ulkoilumahdollisuudet. Lähistöltä löytyvät myös viheriöt golfin ystävälle, ja virkistysmahdollisuuksia tarjoaa Vanajavesi. Juna-asema on kävelymatkan päässä ja raiteita pitkin pääsee sujuvasti ja nopeasti vaikkapa Helsingin ja Tampereen suuntaan.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.