Raatihuoneenkatu 3 A 21, Keskusta, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Keskustan kaksiokoti omalla saunalla ja parvekkeella!

Peruskuntoinen kaksio tilavalla ja valoisalla olohuoneella. Olohuoneessa ikkunat kahteen suuntaan tuomassa mukavasti valoa asuntoon. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, josta rauhallinen näkymä talon sisäpihan suuntaan. Keittiö ja olohuone yhdistettynä kätevästi yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi. Säilytystilaa löytyy hyvin eteisen ja makuuhuoneen kaapeista.

Oma sauna takaa mahdollisuuden löylytellä silloin kun itselle parhaiten sopii ja parvekkeelle pääsee mukavasti viilentymään löylyjen jälkeen! Tilavassa kylpyhuoneessa on myös hyvin tilaa sekä liitäntä omalle pyykinpesukoneelle.

Pintamateriaalina huoneissa on muovimatto- ja makuuhuoneessa laminaattilattia. Seinät on maalattu valkoiseksi. Lumo asukkaana sinulla on myös mahdollisuus hyödyntää Lumo-asukkaan omatoimiremonttietua ja remontoida asunnon seinät mieleiseksesi. Lue lisää Lumo-eduista

Tervetuloa tutustumaan tähän käytännölliseen kaksioon!

Raatihuoneenkatu 3

Seitsemänkerroksinen hissitalo sijaitsee keskustan sykkeessä. Yläkerroksista avautuvat näkymät Vanajavedelle. Asunnoissa on parveke ja oma sauna. Asukkailla on käytössä maksuton pesutupa. Autotalli- ja autohallipaikkoja on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1998

Energy rating C2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 950 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Keskusta

Hämeenlinnan keskusta on historiallinen ja nykyaikainen, tarjoten kokemista ja tekemistä kaikille. Palvelut ovat kivenheiton päässä kohteistamme. Kaupungin torilla järjestetään kesäaikaan tapahtumia viikoittain, ja Vanajaveden läheisyydessä sijaitseva kulttuuri- ja kongressikeskus tarjoaa monipuolisia esityksiä ja taidenäyttelyjä. Puistomaisessa keskustassa on mahdollisuus erilaisiin liikuntaharrasteisiin Hämeen linnan ja Vanajaveden kauniissa ympäristössä.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.