Simeoninkuja 4 A 16, Jukola, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Siisti neljännen kerroksen kaksio lasitetulla parvekkeella!

Kätevä kaksio, jonka ehdottomina etuina ovat oma sauna ja parveke, jossa viilentyä löylyjen jälkeen. Oma sauna takaa mahdollisuuden löylytellä juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii!

Tämä kaksio soveltuu hyvin niin pariskunnan, kun perheenkin asumistarpeisiin ja tarjoaa tilavat huoneet sekä hyvin säilytystilaa moniin tarpeisiin. Asunnossa on mukavan tilava kylpyhuone, jossa on tila sekä liitäntä omalle pyykinpesukoneelle sekä hyvin tilaa peseytyä. Keittiö ja olohuone on yhdistetty käytännöllisesti yhtenäiseksi tilaksi. Keittiössä on vaaleat kaapistot ja hyvin kaappitilaa. Keittiöstä löytyy myös tila sekä liitäntä astianpesukoneelle.

Asunnossa on kaunis tumma laminaattilattia sekä valkoisesksi maalatut seinäpinnat.

Asunnossa on kuvien ottamisen jälkeen asuttu, joten joitakin muutoksia kuvista poiketen voi esiintyä.

Vuokraa tämä kaunis koti heti omaksesi!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2008

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 890 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.