Simeoninkuja 4 B 41, Jukola, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

This home is already taken!
Did you know that the Lumo webstore has 347 currently vacant homes listed?

Ilmoituksessa mainittu vuokrahinta on alennettu kampanjatarjouksen mukainen hinta. Tämä hinta on voimassa vuokrasopimuksen ensimmäiset 3kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu normaalilla vuokrahinnalla 772 € / kk.

Kaunis koti hissitalon viidennestä kerroksesta. Hyvänkokoinen kaksiokoti hissitalon viidennessä kerroksessa. Tämä huoneisto sijaitsee mukavasti talon viidennessä kerroksessa talon kulmassa omassa rauhassaan. Asunnossa riittää runsaasti valoa kahteen suuntaan olevista ikkunoista.

Asunnossa on oma sauna sekä tilava lasitettu parveke. Olohuone ja keittotila on yhdstetty kätevästi yhtenäiseksi tilaksi. Säilytystilaa löytyy erillisestä vaatehuoneesta sekä makuuhuoneiden vaatekaapistoista.

Asunnon pintamateriaalina on laminaatti ja seinäpinnat on maalattu valoisella. Olohuoneen seinät on maalattu tehostesävyllä.

Keittiössä on liitäntä ja tila 60cm levyiselle astianpesukoneelle. Kylpyhuoneessa on liitäntä pyykkikoneelle ja tilaa tarvittaessa myös pesutornille.

Talosta löytyy lisäksi maksuton pesutupa sekä kuivaushuone asukkaiden käyttöön sekä erittäin siisti kerhohuone, jota voi varata omaan käyttöön esimerkiksi juhlia järjestettäessä.

Asunto vuokrataan kalustamattomana.

Voit vuokrata tämän kodin itsellesi kätevästi verkkokaupastamme!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2008

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Laundry room Laundry room in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 740 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.