Simeoninkuja 4 A 28, Jukola, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Näppärä kaksio hissitalon ylimmässä kerroksessa!

Tässä asunnossa ehdottomina plussina ovat oma sauna sekä suuri lasitettu parveke. Säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta ja makuuhuoneen kaapistosta. Eteisessä on vaatehuoneen lisäksi tilaa päällysvaatteille sekä siivoustarvikkeille. Maalatut seinät ja laminaattilattia luovat rauhallisen taustan monenlaisille sisustusratkaisuille. Yhdelle seinälle sijoitettu keittotila yhdistää ruoanlaiton mukavasti oleskelutilan kanssa ja mahdollistaa jutustelun samanaikaisesti ruokaa laittaessa esimerkiksi vieraiden aikana. Keittotilasta löytyy liitäntä ja tila kapealle astianpesukoneelle ja kylpyhuoneessa on tila ja liitäntä pyykinpesukoneelle tai pesutornille.

Talosta löytyy maksuton pesutupa ja kuivaushuoneet asukkaiden käyttöön sekä erittäin siisti kerhohuone, jota voi varata omaan käyttöön esimerkiksi juhlia järjestettäessä.

Tervetuloa tutustumaan tähän monikäyttöiseen kaksiokotiin!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2008

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 968 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.