Simeoninkuja 4 A 23, Jukola, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Upea kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla!

Tämän kaksion ehdottomiin etuihin lukeutuvat lasitettu parveke ja oma sauna, joka tuo lisämukavuutta asumiseen etenkin viileillä keleillä. Lasitetulla parvekkeella on mukava viilentyä lölyjen jälkeen. Viidennen kerroksen parvekkeelta on mukavat näkymät ympäröiville maastoalueille. 

Tämä viihtyisä kaksio soveltuu niin isomman perheen, kuin pariskunnankin asumistarpeisiin. Asunnossa on hyvin säilytystilaa sekä kaapistojen että vaatehuoneen muodossa. Keittiössä on vaaleansävyiset kaapistot ja korkea jääkaappipakastin. Keittiöstä löytyy myös liitäntä astianpesukoneelle. Lisäksi keittiössä on tila isommallekin ruokailuryhmälle. Keittiö ja olohuone ovat kätevästi yhtenäistä tilaa. Kylpyhuone on laatoitettu ja siellä on tila sekä liitäntä omalle pyykinpesukoneelle. Asunnossa on tumma laminaattilattia ja seinäpinnat on maalattu vaaleilla sävyillä.

Asunto on kuvattu asuttuna ja vuokrataan kalustamattomana. Joitakin asumisen jälkiä voi kuvista poiketen asunnossa esiintyä.

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kaksioon!

Simeoninkuja 4

Kuusikerroksinen kerrostalo, jonka korkeatasoisissa asunnoissa ovat laminaattilattiat, oma sauna ja lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä ovat maksuton pesutupa, kuivaushuone ja viihtyisä kerhohuone.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 2008

Energy rating D2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 960 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Jukola

Jukola sijaitsee viiden kilometrin päässä Hämeenlinnan keskustasta. Alueella ovat hyvät liikenneyhteydet. Terveyspalvelut, keskussairaala, ruokakaupat ja kirjasto ovat puolen kilometrin päässä kohteesta. Ahveniston ulkoilukeskus uimarantoineen, valaistuine lenkkipolkuineen ja mahtavine ulkoilumaastoineen houkuttelee ulkoilemaan muutaman kilometrin päässä, eikä ratsastustallillekaan ole matkaa kuin kilometri.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.