Turuntie 38 B 10, Ahvenisto, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Ihana kaksio mahtavalla huonekorkeudella heti vapaana!

Toisen kerroksen kaksio hienossa vanhassa kasarmirakennuksessa. Asunnossa suuri olohuone, josta löytyy oleskelun lisäksi tilaa myös erilaisiin harrastuksiin sekä vaikka isommallekin ruokailuryhmälle. Huonekorkeutta pystyy hyödyntämään myös esimerkiksi parvisänkyratkaisuilla.
Makuuhuoneen ja keittiön erottaa näppärä liukuovi, jonka voi esimerkiksi sulkea kokonaan seinäksi.
Kylpyhuoneeseen tulvii valoa kauniista huurrelasi-ikkunasta. Kylpyhuoneessa myös paikka pyykinpesukoneelle.

Vuokraa tämä kaunis koti omaksesi!

Turuntie 38

Idyllinen, kaunis ja vanha tiilipäällysteinen talo korkeine huoneineen ja ikkunoineen tarjoaa asukkaille erilaisen vaihtoehdon. Puistomainen piha-alue luo tunnelmaa tälle vuonna 1913 rakennetulle ja vuosina 1991-1993 perusparannetulle talolle.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1913

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ahvenisto

Ahvenisto sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta. Alue on historiallisesti arvokasta kasarmialuetta, jota hyödyntäen muodostuu monipuolinen ja silmäähivelevä kaupunkirakenne. Monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia alueen asukkaille. Ahvenistossa on maauimala, kesäisin lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Kävelymatkan päässä sijaitsee alakoulu, yläkoulu ja päiväkoti. Kauppakeskus Tiiriö tarjoaa monipuoliset palvelut alueen asukkaille.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.