Turuntie 38 C 17, Ahvenisto, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Tunnelmallinen kaksio vanhassa kasarmirakennuksessa!

Tässä kodissa yhdistyy mukavasti korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat sekä suuret ikkunat. Mahtava huonekorkeus tekee huoneista ihanan avarat.

Tämä koti sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin: lapsiperheelle huonekorkeus mahdollistaa esimerkiksi parvisängyn kaltaiset tilaratkaisut.

Keittiön ja makuuhuoneen välisen liukuoven voi pitää käytössä tai sulkea seinäksi ja laittaa eteen vaikka ruokapöydän tai hyllyn tuomaan lisää säilytystilaa keittiöön. Olohuoneessa on tilaa monenlaisille toiminnoille: sinne on helppo rajata toinen makuutila ja silti huoneeseen jää oleskelutilaa.

Kylpyhuoneeseen tuo mukavasti valoa suuri huurrelasi-ikkuna ja valkoiset laatat luovat tilan tuntua.

Tämä rauhallinen taloyhtiö sijaitsee kävelymatkan päässä keskustan palveluista. Lähikauppaan on vain muutaman sadan metrin matka. Ahveniston ulkoilumaastot ja maauimala ovat myös kivenheiton päässä kotiovelta.

Vuokraa tämä koti heti omaksesi verkkokaupastamme!

Turuntie 38

Idyllinen, kaunis ja vanha tiilipäällysteinen talo korkeine huoneineen ja ikkunoineen tarjoaa asukkaille erilaisen vaihtoehdon. Puistomainen piha-alue luo tunnelmaa tälle vuonna 1913 rakennetulle ja vuosina 1991-1993 perusparannetulle talolle.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Tämän talon asukkaana pääset nauttimaan muun muassa seuraavista Lumo-asukaseduista:

- Laajakaistayhteys ja sisutusmaalit sisältyvät vuokraan.
- Lemmikit ovat tervetulleita, ovathan ne perheenjäseniä. - My Lumo -verkkopalvelu asukkaan apuna asumisen arjessa.

Lisää lumo-asukasetuja: lumo.fi/asukasedut

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1913

Energy rating F2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 958 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Ahvenisto

Ahvenisto sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta. Alue on historiallisesti arvokasta kasarmialuetta, jota hyödyntäen muodostuu monipuolinen ja silmäähivelevä kaupunkirakenne. Monipuoliset ja kauniit ulkoilumaastot tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia alueen asukkaille. Ahvenistossa on maauimala, kesäisin lenkkipolut ja talvisin hiihtoladut. Kävelymatkan päässä sijaitsee alakoulu, yläkoulu ja päiväkoti. Kauppakeskus Tiiriö tarjoaa monipuoliset palvelut alueen asukkaille.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.