Verkkotie 3 C 18, Katinen, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Kolmio lasitetulla parvekkeella

Rauhallisen talon toisen kerroksen asunnossa on tilavat huoneet ja toimiva pohjaratkaisu niin lapsiperheen kodiksi kuin kaverusten kimppa-asunnoksikin. Reilunkokoiset makuuhuoneet asunnon eri puolilla tarjoavat omaa rauhaa ja isoon olohuoneeseen on mukava kokoontua oleskelemaan koko porukan voimin. Keittiöön mahtuu ruokapöytä, mutta mikä estää nappaamasta olohuoneesta osan ruokailutilaksi? Olohuoneeseen jää silti vielä hyvin tilaa. Harmaa-valkoinen kylpyhuone on uusittu putkiremontin yhteydessä 2010 ja sieltä löytyy liitännät pyykkikoneelle. Säilytystilaa löytyy toisen makuuhuoneen suurista vaatekaapeista runsaasti.

Talolta on lyhyt kävelymatka uimarannalle, joten tämä asunto on oivallinen ratkaisu vaikka kesäkodiksi. Uintiretken päätteeksi maistuu pihan grillikatoksessa valmistetut kesäherkut ja rauhallisella pihalla on kiva istahtaa hetki ennen seuraavia puuhia.

Jos seinät eivät ole juuri sinun mieleesi, voit hyödyntää Lumo-asukkaan omatoimiremonttiedun ja remontoida asunnon seinät mieleiseksesi. Lue lisää Lumo-eduista.

Verkkotie 3

Kolmekerroksinen kerrostalo vehreällä asuinalueella. Julkisivuremontti on tehty vuonna 1994. Keittiöitä uusittiin vuonna 2006 ja kylpyhuoneet putkiremontin yhteydessä vuonna 2010. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa. Autotalli on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1971

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Katinen

Luonnonläheinen alue Hätilän palveluiden tuntumassa. Katinen sijaitsee Idänpään puistomaisella alueella. Uimarantaan ja urheilukentälle on vain kivenheiton matka. Hyvät liikenneyhteydet kulkevat keskustaan ja rautatieasemalle. Katumajärvi ja sen ympäristö uimarantoineen tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen ja retkeilyyn.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.