Verkkotie 3 E 31, Katinen, Hämeenlinna

The apartments listed in the Lumo webstore are immediately available for rent online. The tenancy agreement is confirmed by paying the first month's rent. You can move in immediately after the indicated date on which the apartment is completed or becomes vacant.

Valoisa ja siisti neliö fiksulla pohjaratkaisulla!

Asunnon ehdoton sydän on tilava olohuone, josta on käynti asunnon parvekkeelle. Olohuoneeseen tuo mukavasti avaruutta suuri ikkuna, joka päästää hyvin valoa tilaan.

Värimaailmaltaan asunto on mukavan harmoninen, joka tekee siitä helpon sisustaa mieleisekseen. Asunnossa on uusittu kaikki pinnat. Lattiamateriaalina on vaalean sävyinen laminaatti ja seinäpinnat on maalattu valkoiseksi. .

Tämä asunto mukautuu moniin tarpeisiin pohjaratkaisunsa ansiosta. Asunnon makuuhuoneet mukautuvat tarvittaessa myös työhuonekäyttöön. 

Keittiössä on tila esimerkiksi ruokapöydälle sekä liitännät ja tila astianpesukoneelle. Keittiön ikkunasta on mukavat näkymät viereisen urheilukentän suuntaan. Kylpyhuone on laattapintainen ja sieltä löytyy tila sekä liitäntä pyykinpesukoneellekin. Päämakuuhuoneesta löytyy mukavasti säilytystilaa yhden kokonaisen seinän mitalta.

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan ja toimivaan asuntoon!

Verkkotie 3

Kolmekerroksinen kerrostalo vehreällä asuinalueella. Julkisivuremontti on tehty vuonna 1994. Keittiöitä uusittiin vuonna 2006 ja kylpyhuoneet putkiremontin yhteydessä vuonna 2010. Asukkaiden käytössä on maksuton pesutupa. Autotalli on mahdollista vuokrata varaustilanteen mukaan.

Lumo-asukkaana saat enemmän

Olemme turvallinen ja luotettava vuokranantaja, joka tarjoaa asukkailleen parasta mahdollista vuokra-asumista ja asumisen palveluita. Laajakaista ja sisustusmaalit sisältyvät vuokraan. Lisäksi lemmikit ovat aina tervetulleita. Lue lisää Lumo-palveluista.

Building information

Building type Apartment building

Year of construction 1971

Energy rating E2007

Antenna system Cable TV (DVB-C): Elisa

The building's shared facilities

Sauna, washing house Washing house in the same building., drying room, club room, bicycle storage, storage cages, air-raid shelter

Not sure how long you're staying?

If you are not sure how long you need an apartment, you can to begin with move to this home also with a fixed-term contract of three months at 1198 €/mo.

Read more

Are you familiar with the Lumo webstore satisfaction guarantee?

Our satisfaction guarantee means you can cancel the tenancy agreement for your apartment at no cost if the apartment does not correspond to the pictures and description provided online.

Find out more

Katinen

Luonnonläheinen alue Hätilän palveluiden tuntumassa. Katinen sijaitsee Idänpään puistomaisella alueella. Uimarantaan ja urheilukentälle on vain kivenheiton matka. Hyvät liikenneyhteydet kulkevat keskustaan ja rautatieasemalle. Katumajärvi ja sen ympäristö uimarantoineen tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen ja retkeilyyn.

Katso Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen reitti- ja aikataulutiedot Hämeenlinnan reittioppaasta.

Information is based on data provided by Fonecta.
Distances to services are measured on the map using straight line distances.